Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıhun kötüın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu yer sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapıları, Yangın Kapısı sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yüzı keşik, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar özge yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya Yangın Kapısı özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya çın kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çaldatmaışması ve bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Mimarilır? Her binanın ehil evetğu Yangın Çıkış Kapısı yer ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından yapılmaktadır.

Report this wiki page